welkom


Welkom in ons hotel - bed and breakfast, op een boogscheut van Kortrijk in het landelijke Bellegem. Op slechts 1,5 km van Expo Kortrijk. Ideaal om te wandelen en te fietsen.

Kamers waar je rust vindt, een ontbijtruimte waar je kunt genieten van een heerlijke koffie aan een tafeltje in de zon. We bevinden ons op een steenworp van Kortrijk, waar je alles kan vinden wat je maar wilt. Toeristische hotspots, culinaire belevenissen of een gezellige borrel, vertel ons wat je zoekt en we proberen jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Ben je op zoek naar een vergaderruimte of een plaats voor seminaries, dan kunnen wij je onze ontbijtzaal aanbieden die plaats biedt aan 12 personen.

OVER ONS


Hotel Ter Linde is al 20 jaar een gevestigde waarde in onze regio. In 2019 hebben we besloten om het hele pand een complete make-over te geven en we zijn dan ook erg trots je als gast te mogen verwelkomen in ons vernieuwde hotel. We wonen als gezin in het hotel, samen met onze 3 dochters, en we kijken er altijd naar uit om nieuwe gasten te verwelkomen.

Wij hopen alvast dat je geniet van jouw verblijf bij ons!

"LEEF OP HET RITME VAN DE NATUUR: GEDULD IS HAAR GEHEIM."

ONS HOTEL - B&B


GELUKKIGE GASTEN


  Tijdens ons verblijf hebben we heel wat bekende plaatsen in Kortrijk bezocht en we hebben van elk bezoek genoten. Veerle was een geweldige gastvrouw en Koen gaf ons de perfecte praktische informatie om de stad te bezoeken. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

   

  James & Elizabeth Miller

  Als echte ochtendmensen konden we ons geen heerlijker ontbijt voorstellen. Vers geperst sinaasappelsap, eieren, zoet gebak, er was meer dan genoeg. De kamer was erg netjes en schoon, we vonden het geweldig! Een prachtige plek om te verblijven, we komen zeker terug.

  Anieta Kunis

  Wat een prachtig hotel! Heel modern, maar toch gezellig en alles wat we nodig hadden was aanwezig. We voelden ons zeer welkom en kregen antwoord op al onze vragen. Bedankt Koen & Veerle dat jullie ons verblijf zo aangenaam gemaakt hebben.

  Johan & Ingrid

BOEK NU


 • DICHT BIJ KORTRIJK

 • VOLLEDIG VERNIEUWD

 • HEERLIJK ONTBIJT

 • RUSTIGE KAMERS

 • GRATIS PARKING

Ben je op zoek naar logies in de buurt van Kortrijk? Zoek niet langer en boek een kamer bij ons, je zal niet teleurgesteld worden. Heb je specifieke vragen of verzoeken, vul dan het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Elementum

Contact


 • Ooievaarsnest 1, 8510 Bellegem

 • info@hotelelementum.be

 • +32 474 58 85 31